Aktuality

Adventure Mini Golf Praha

Pokud hledáte unikátní a vzrušující minigolfové hřiště v Praze, nepřehlédněte Vista Minigolf.

Skvělé dobrodružství s rodinou i přáteli

Co takhle zkusit něco jiného než obvyklé chvíle s kámoši nebo s rodinou? Vyzkoušejte adventure minigolf v přírodě. Je to skvělá příležitost, jak vypadnout z ruchu města a zaskočit si do jiného světa. Tady nemusíte řešit žádné omezení nebo příkazy. A co je nejlepší? Užijete si perfektní zábavu. Jediné, co potřebujete, je skvělá parta a chuť přijmout výzvu. Tak co, jste připraveni?

Připravte se, hřiště Vás zve ke hře

Vítejte na našem hřišti, kde jsme si pro Vás připravili hned 17 jamek a několik opravdových výzev! Zde totiž každá jamka představuje nový dobrodružný zážitek a některá vyžaduje i jistou dávku promyšlené taktiky. Prozradíme, že pátá jamka je jakousi domácí specialitou.

Když máte chuť na něco dobrého

Aby byl zážitek kompletní, tak přímo na místě nabízíme i menší občerstvení a osvěžující nápoje.

Po skončení hry můžete ve Vista Resortu navštívit i útulné bistro nebo elegantní restauraci Euphemia, kde podáváme speciality moderní evropské kuchyně.

Otevírací doba a rezervace

Cena Adventure minigolfu je 200 Kč za hodinu pro 1 osobu včetně vybavení.

Další aktuality

Členství v klubu Vista
Vista Club přináší to nejlepší z anglosaských klubových tradic do klidu zdejší přírody. S členstvím vás čekají přátelská setkání s inspirativními lidmi, sportovní programy na míru Vaší kondici i cílům a odpočinek v absolutním pohodlí.
Staňte se součástí Vista Members Club.
MÁM ZÁJEM O ČLENSTVÍ