Aktuality

Místo pro výjimečné události: Event Nadačního fondu Neuron v našem resortu

Nezapomenutelný večer plný významných osobností v čele s prezidentem Petrem Pavlem.

Náš resort je nejen místem odpočinku, ale také centrem důležitých událostí. Toto potvrdilo i nedávné setkání nadačního fondu Neuron, které přilákalo celou řadu prominentních hostů, včetně hlavního hosta - prezidenta Petra Pavla.

Prostory našeho resortu se ukázaly jako perfektní místo pro uspořádání tohoto prestižního setkání. Atmosféra plná pohodlí a elegance vytvořila ideální podmínky pro plodnou výměnu myšlenek a setkání na vysoké úrovni.

Naše snaha o perfekci se odráží ve všech našich službách. Týká se to nejen ubytování a péče o hosty, ale také gastronomie. Kulinářské zážitky jsou připravovány našimi šéfkuchaři, jejichž zkušenosti pocházejí z michelinských restaurací.

Náš resort je jako stvořený pro organizaci různých druhů setkání a událostí. Ať už jde o firemní semináře, konference, nebo speciální události. Každý event je pro nás důležitý a věnujeme mu veškerou péči, aby byl pro všechny hosty nezapomenutelným zážitkem.

Náš resort se nachází v malebném prostředí, které vytváří perfektní kulisu pro jakoukoli událost. Každá část našeho resortu je pečlivě udržována a připravována tak, aby hostům poskytla maximální komfort a současně byla flexibilní pro různé typy událostí.

Uspořádání akce nadačního fondu Neuron bylo jedním z našich nejvýznamnějších úspěchů. Setkání prominentních hostů, včetně prezidenta Petra Pavla, podtrhlo naši schopnost poskytovat vysoce kvalitní služby, i v případě nejnáročnějších událostí.

Rádi vás přivítáme v našem resortu, kde vytváříme jedinečné události pro jedinečné hosty. Pokud chcete více informací nebo chcete začít plánovat vaši příští událost, neváhejte nás kontaktovat.

Další aktuality

Členství v klubu Vista
Vista Club přináší to nejlepší z anglosaských klubových tradic do klidu zdejší přírody. S členstvím vás čekají přátelská setkání s inspirativními lidmi, sportovní programy na míru Vaší kondici i cílům a odpočinek v absolutním pohodlí.
Staňte se součástí Vista Members Club.
MÁM ZÁJEM O ČLENSTVÍ